bonawentura napisał(a):

|
Ja powtórzę jeszcze raz - dopóki Maaskant tak usilnie będzie stawiał na Żurawskiego to będziemy przegrywać mecz za meczem. Nie można bezproduktywnego piłkarza wrzucać do gry, a już tym bardziej na szpicy. Jak dla mnie Żuraw ewentualnie powinien grać na miejscu Jirsaka i to jak dla mnie jedyne miejsce, gdzie zaakceptowałbym Żurawia.
|
I myślisz , ze to jest lekarstwem na całe zło? Śmiać mi się chce z tych co tak komplementowali drużynę , po przegranym meczy ze Śląskiem. Pisali ile to nie stworzyliśmy okazji. Okazji stworzyliśmy multum gdyż zespół Śląska bronił się całym składem. Dziś mieliśmy pressing rywala praktycznie całe spotkanie już od naszego pola karnego i pomocnicy sobie nie pograli.
Gra drużyny oparta jest na dwóch indywidualnościach MELIKSONIE i MAŁECKIM gdy obaj nie grają na swoim normalnym poziomie będziemy dostawać bęcki nawet od ligowych średniaków.
Kirm - niby coś tam strzelił na początku rundy, ale i tak jest drewnianym zawodnikiem nie potrafiącym nirmalnie dośrodkować. Skrzydłowy z niego jak z koziej d... trąbka.
Irsak - powinien być rezerwowym do końca kariery. Gdy wchodzi w pierwszym składzie to nie mamy z niego absolutnie ŻADNEGO pożytku. Dziwne, że Robert tego nie zauważył.
Sobolewski - szczerze mam nadzieję, że nie przedłużymy z Radkiem kontraktu. Jego gra to równia pochyła a szkoda by zajmował miejsce lepszemu Wilkowi.