Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2011, 17:20
skeba napisał(a):Wyświetl post
Żebyśmy panowie w pucharach zagrali, bo jak tak dalej pójdzie, to będzie tragedia...
Po co się pchać z jednym napastnikiem w puchary? Gra w obronie to efekt letniej degrengolady, gdzie jeszcze Stan palców nie maczał. Ja się zastanawiam skoro Sivakov i tak nas opuści to po jaką cholerę wchodzi na boisko skoro grać mu się nie chce To mnie na przykład dziwi u Maaskanta. Teraz pytanie co będzie lepsze dla Wisły awans do pucharów i kolejna kompromitacja bo takim stylem jaki dzisiaj został nam zaprezentowany jest murowana, czy budować zespół na przyszły sezon. Osobiście sam w mistrza w tym sezonie nie wierzyłem twierdziłem, że ten sezon trzeba na budowanie drużyny przeznaczyć. W trakcie sezonu może lekko przymroczyła mnie przewaga, ale wiedziałem, że nie odzwierciedlała ona stanu faktycznego, a jest on taki, że nie mamy ani obrony ani napadu.

PS. Przewaga 8 pkt odbiła się nam czkawką i grajki już w mistrza uwierzyły. Tym którym się chciało grać można policzyć na palcach jednej ręki.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując