Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2011, 19:43
Cichy napisał(a):Wyświetl post
Dwa poprzednie posty poświęciłem na wytłumaczenie, że stawianie tez i zadawanie pytań przez niekompetentnych ludzi i żądanie odpowiedzi od innych niekompetentnych ludzi na forum kibiców jest bezcelowe....

Swoją drogą to też znamienne, że teoria o naciskach była przez niektóre środowiska zwalczana z niezwykłą zażartością, ale już teoria o rozpylonym helu nawet niektórym tutaj wydawała się (być może dalej się wydaje) całkiem prawdopodobna....
Nie no z początku brałem cię za myślącego człowieka ale tekstem " stawianie pytań przez niekompetentnych ludzi jest bezcelowe" przeszedłeś samego siebie.
Jeszcze raz Ci powtórze : nie ma znaczenia kto zadaje pytanie jeśli jest ono sensowne ( jeśli byłoby bezsensowne z łatwością byś na nie odpowiedział , czyż nie?)i nie żadam też odpowiedzi na pytania które postawiłem.Mają one na celu uświadomienie niektórym że teorie które popierają- tj.naciskii na pilotów i ich błędy nie są prawdziwe
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując