Wyświetl pojedynczy post
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2011, 16:32
Panowie tu już nawet nie chodzi o zamach czy wypadek. Chodzi o to że tak naprawdę więcej się nie dowiemy, bo "olano" najważniejszą część jaką się wykonuje przy KAŻDEJ katastrofie lotniczej,a mianowicie odbudowa/rekonstrukcja wraku. Przecież jakby wyszło że powodem była śrubka złej jakości zamontowana podczas remontu ( a w historii lotnictwa zdarzały się takie katastrofy), to tego się nie dowiemy, a teorii ile będzie tyle będzie wersji. Tu jest problem, nasz rząd zabrał się za to od dupy strony za przeproszeniem.

I jeszcze jedno dla tych co twierdzą że przy takiej wysokości i prędkości samolot musiał się tak robić. Przypomniała mi się pewna historia gdzie kobieta CUDEM przeżyła katastrofę lotniczą spadając z wysokości 10 tyś. m !!! A co ją uratowało, fakt że znalazła się w części ogonowej która spadła na drzewa i nie rozwaliła się (była to spora część). Tak więc pomyślcie jaką ona mogła mieć prędkość spadając na ziemię..
Dla mnie osobiście od początku nie podobało się tak wielkie zniszczenie Tu które z spadło z dość niskiej wysokości i nie miało jakiejś ogromnej prędkości. Ale jak napisałem to są moje odczucia, i niestety obalić ich nie da się teraz gdyż jak wspomniałem nasz wrak, to teraz kupa nie wrak

Odpowiedz cytując