Wyświetl pojedynczy post
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2011, 10:27
Odnośnie czerwonej kartki - jak najbardziej zasłużona. Z takim "lotem" na piłkę to mógł go złamać w pół. Jeżeli bramkarz za przedłużanie gry dostaje żółtą, a inni piłkarze z pola za dyskusje z sędzią, to czy postawicie to na tej samej płaszczyźnie co ten lot tego rzeźnika? Gówno mnie obchodzi czy celował w piłkę czy nie, takim zagraniem mógł zniszczyć alvesa. Inna sprawa że cały mecz skupiał się głównie na faulach bardziej niż na grze. Brawo dla sędziego, że nie ugiął się pod ciśnieniem wywieranym przez Mourinho.

Co do Realu - zagrali wczoraj mega padakę, tyle. Po Pucharze Króla chodził mi gul, chociaż będąc obiektywnym trzeba przyznać że Mou ładnie ich poukładał w tamtym meczu, całkowicie zneutralizował Barcę i efekt jest taki że "klepali" sobie na środku bo nie bardzo wiedzieli co z tą piłką zrobić. Pierwszy raz od wielu lat nudziłem się patrząc na ich grę. I jakkolwiek nie znoszę tego pyskacza i aroganta, tak trzeba mu oddać hołd że jest naprawdę świetnym taktykiem i strategiem, co udowodnił nieraz.
Inna kwestia jest taka, że to nie zawsze działa. Jeśli ustawia się zespół pod przerywanie gry przeciwnika, faule i autobus w polu karnym licząc na jakąś kontrę, to można się przeliczyć. Czy wygrał futbol, jak pisze weszło? Na pewno wygrała drużyna lepsza i drużyna która bardziej zasługiwała na finał. Natomiast odnośnie finału podejrzewam że MU nie będzie takim łatwym przeciwnikiem i może być bardzo ciekawie
Odpowiedz cytując