Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2011, 07:23
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Mecz meczowi nierowny. Nas nie przeroslo Podbeskidzie tylko ego 11 piłkarzy ktorzy w tych meczach grali. Poza tym to byl PP do ktorego mniemam podchodzi sie na pol gwizdka. Przeanalizuj sobie jak wyglada tabela od powiedzmy 10 kolejki do dzis (10 kolejke przyjmuje jako taki wyznacznik ze od tamtej kolejki druzyna sie zgrała po rewolucji kadrowej ktorej doswiadcyzlismy latem). Pokore w sobie mam, po prostu patrze na sytuacje realnie i wnioskuje ze na chwile obecna to przerastamy reszte ligi o jedna dlugosc. Nie chodzi o to ze pieknie gramy, nie chodzi o to ze mamy super gwiazdy w skladzie, po prostu zdobywamy pkt tam gdzie mamy zdobywac i co jakis czas tylko je tracimy. Stad takie wnioski. Na teraz jedynie Jaga nas lekko podgonila a reszta? Chcesz mi powiedziec ze Legia moze na teraz umywac sie do Wisly? Chcesz mi powiedziec ze Lech ktory dobrze zagral w pucharach w tej lidze cos znaczy? (w kontekscie walki o tytul) itd itd Nie badzmy smieszni. Powtarzam, hegemonem nie jestesmy ale jesli chodzi o regularnosc w zdobywaniu pkt to od momentu kiedy druzyna sie zgrala bijemy wszystkich na leb
Lekko podgoniła... 5 pkt w 3 kolejki. Co do Legii i Amiki - kompromitują się na potegę i niestety tu jest przyczyna że jesteśmy wyżej, a nie w tym, że my jesteśmy super a oni tylko bdb. I pomimo naszej dużej przewagi w meczach W-A; L-W każdy wynik jest możliwy.
Odpowiedz cytując