westersyl napisał(a):

lol
Nie wiem może ty byłeś w gronie tych osób które zwalniały go po serii słabszych spotkań, przyczepiają się nawet do wyglądu jego garnituru.
Zresztą kto wie co by się stało gdyby nie zwycięstwo z Lechią. Prawdopodobna informacja była taka, że gdyby przegrał w ty meczu to pakowałby manatki, a Zielniski był wtedy wolny, zresztą Rober apelował o tym w C+ i w ostatnim wywiadzie, że nie może być tak, że przegramy 2 mecze i jego posada jest już zagrożona.
Powodzenia w przeszukiwaniu moich postów. Pozdro.
|
z tego co kiedys pisales kolego to pamietam, ze jak palniesz jakas glupote to potem wymazujesz. poprawiasz swoje posty, wiec powodzenia w szukaniu postow jest nie na miejscu
co do Maaskanta to jak juz pisalem na LM w tym sezonie nie licze, nawet nie licze na grupe LE (jak bedzie to bedzie mila niespodzianka) jak dla mnie to ten sezon nalezy potraktowac jako sezon budowy druzyny i zgrywania.ja Roberta zaczne rozliczac od nowego sezonu i jak teraz nie zdobedziemy mistrza to mam nadzieje, ze na gorze jest juz spokoj i rozsadek iu nie beda wykonywac nerwowych ruchow.jesli wymienimy pare elementow w naszej druzynie to w nastepnym sezonie wciagniemy cala lige nosem.pozdro