|
Nie wiem czy ja śnię czy co :O jak patrze na te wasze idiotyczne wpisy... jeżeli waszym zdaniem Wisła jest taka silna że nikt się z nami nie równa to czemu dostaliśmy od pyr 4:1 w dupe, czemu remisujemy z Polonią Bytom i to na farcie... czemu mamy 3pkt przewagi i to i tak jest sukces bo tyle ile farta mieliśmy w tym sezonie to się często nie zdarza (czyt.Zagłębie, Polonia W., żydy, arka). Gdyby nie te mecze to bylibyśmy na poziomie Polonii Warszawa mając pare punktów przewagi nad Legią czy Amicą... Na prawdę nie wiem skąd przeświadczenie o wielkiej przewadze Wisły, która gra tak sobie, przypomnijcie sobie na jakim poziomie były kluby rywalizujące z Wisłą w sezonach 2003/04, 04/05... przewaga zbliżała się niekiedy do 20stu punktów nad drugą drużyną... teraz 20pkt przewagi mamy ( dokłanie 21 ) nad przedostatnią arką... Patrzymy na siebie nie na innych, klepmy wszystkich w lidze i będę mega szczęśliwy i dopiero wtedy będzimy myśleć o Europie, nie podniecając się wygraną nad Ruchem Chorzów...
|