Wyświetl pojedynczy post
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.04.2011, 00:43
Ostatnio oglądane:
Incepcja - Spodziewałem się dużo po opiniach i zapowiedziach i pewnie dlatego się rozczarowałem. Jak dla mnie taki Matrix dla ubogich. Pomysł świeży, efekty niezłe, ale fabuła do bólu przewidywalna. Zobaczyć warto, ale tylko raz. Żadne działo to to nie jest. 6/10

Uczeń czarnoksiężnika - Jak, na film ze stajni Walta Disneya przystało mamy lekka bajeczkę z przygłupem w roli głównej. Trochę zabawnych tekstów też jest. Na niedzielne popołudnie w sam raz. 7/10

Skyline - Film, który na dobrą sprawę nie ma żadnej fabuły i nie ma wyrazistych bohaterów. Ba! Nie ma nawet zakończenia. Ot tak po prostu mamy inwazje obcych wyssysaczy mózgów na ziemie. Typowy amerykański film akcji. Przerost formy nad treścią, ale nie nudzi. Efekty specjalne na wysokim poziomie. 5/10

Czwarty stopień - film zapowiadany jako bardzoj straszny od Ebzorcysty, lepszy od Paranormal Activity i cholera wie co jeszcze a tu wyszedł klops. Nic specjalnego. Aż dziw bierze, że ta produkcja zarobiła tyle kasy. 4/10

Tropa de Elite 2 - Brazylijski (chyba?) film. Opowiada o elitarnym oddziale policji w Rio. Fajny sensacyjny film, w którym mamy jak na tacy od początku podane, kto jest tym złym, a kto dobrym. Ogólnie od początku wszystko wiemy, a mimo to całkiem dobrze się ogląda. 6/10

Odpowiedz cytując