Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2011, 09:43
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Co do pucharów.Wydaje mi się że aktualnie najlepszy dla Polski zestaw byłby:
Wisła
Jaga
Lech
Polonia Warszawa

Na obecną chwile myśle że te 4 zespoły najlepiej by się prezentowały.Ewentualnie mógłby być Śląsk(ze względu na Lenczyka oraz Solorza który może by wyłożył więcej kasy przy LE) i Górnik,ale tu podobno mają być oszczędności ze względu na budowe stadionu więc kilku dobrych zawodników może odejść po sezonie a w ich miejsce młodzież.
odpowiedz na pytanie która drużyna zasługuje bardziej na puchary Polonia czy Śląsk , będzie juz w następnej kolejce .

Tym razem PKS z Wrocławia parkuje przy konwiktorskiej . Obie drużyny mają tyle samo punktów . Kto wygra ten zdecydowanie odskoczy od paru rywali .Niestety padnie remis więc nikt nie odskoczy .
Wg mnie najciekawszy mecz tej kolejki

Polonia W - Śląsk Typ X

Legia - Widzew 2 , Łazienkowska to najlepsze miejsce na przełamanie więc możliwe że Sernas wkoncu coś strzeli

Zagłębie - Lech X - przypuszczalnie kolejna awaria światła , po której piłkarzom odejdą jakiekoilwiek chęci do gry. Jeśli wogóle będą wcześniej je mieli .

Arka - Lechia 2 . Straka pokaże you know europejską piłkę you know gdzie przegrana będzie tylko you know jedną bramką . Mecz do jednej bramki .

GKS - Korona X - wynik tego spotkania to wykładnik kontuzji Nowaka do klopsów Małkowskiego . Najnudniejszy mecz kolejki . Nikt o nic nie gra

Ruch - Cracovia 1 . Cracovia jak pokazuje ten sezon świetnie spisuje się na wyjazdach co też pokaże Ruch aplikując im 3 bramki

Polonia B. - Jagiellonia X - Polonia gra totalnie beznadziejną piłkę , więc ten remis jest życzeniowy . Mam tylko nadzieję że Frankowski będzie strzelał karne podyktowane na jaskółce Kupisza .

Wisła - Górnik 1 Każdy inny wynik będzie oznaczał, że piłkarze dbają o to aby w kieszeni Cupiała jednak zostało obiecane 5 mln złotych . Nie chcą uszczuplić majątku właściciela .

Ktoś ma inne typy ?
Ostatnio edytowane przez Karherop : 24.04.2011 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując