ziz99 napisał(a):

Bardzo rozsądna wypowiedź.
Powiem więcej, proponuję wskazać w ost 10 latach drużynę w Ekstraklasie, która przez 90 minut miała taką przewagę w posiadaniu piłki na wyjeździe jak nasi w ostatnim meczu. Wiem ... przegrany itd. Sam narzekałem parę tygodni temu jak graliśmy dzidę czy szarpaną. Niemniej drugi mecz z rzędu jest kompletnie nowa, jak na polskie warunki, jakość. Problem w tym, że nie wszyscy zawodnicy ofensywni pasują do ataku pozycyjnego (np. Małecki) i stąd m.in. taki wynik a nie inny. Poprawić mankamenty, grać dalej to samo i Genkova postawić na nogi.
Też uważam, że jeżeli dalej będziemy tak grać piłką jak w ostatnich dwóch meczach to mistrza zdobędziemy w cuglach.
|
Podzialam opinie
Z taka grą i kims na szpicy -czyli z Genkovem powinno byc dobrze.Beda centry-bedzie ktos je wykanczal -beda gole.
Ja tez jestem pod wrazeniem gry ,wymiennosci podan ,akcjii z pierwszej pilki-tak jak my na dzis w Polsce nie gra nikt.
Teraz trzeba cwiczyc krycie przy stalych fragmentach i skuteczne wykanczanie akcjii..I bedzie dobrze.Maaskant po Slasku ma czarno na bialym co do poprawki.