Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2011, 21:13
Karherop napisał(a):Wyświetl post
czytaj ze zrozumieniem , Nie napisałem że 2 MP to zasługa Kosowskiego , ale sama odmiana drużyny po fatalnym sezonie 06/07 .

słabe wyniki Skorży w Legi to ta sama działka co wyłożenie się Wisły z Levadią oraz równia pochyła w dół tej drużyny począwszy od wiosny 2008 . Nie chcę tego tutaj dalej rozkminiac bo to nie miejsce ani czas na to .

Skorża dostał w Legi wszystko to , czego mu nie dano w Wiśle , milionowe transfery , czas na wybudowanie drużyny , pełne poparcie zarządu , prawie wybudowany stadion , cierpliwego Bossa , a osiąga z nią tak tragiczne wyniki .

"Życie przerosło marzenia "
Czytam ze zrozumieniem. Napisałeś, że odmiana drużyny to zasługa Kosowskiego, odmiana która doprowadziła do mistrzostwa. Jednak ani słowem nie wspomniałeś o ręce Skorży. Dlatego miałem prawo tak zinterpretować Twoje słowa.
Irytuje mnie nabijanie się z Maćka, z jego wyników w Warszawie, mimiki, gestów, tekstów. Zauważ, że wielu na forum próbuje Skorżę ośmieszyć. Już pomijam to, co można pomyśleć sobie o takiej osobie, ale takie zagrywki wobec Skorży są niesprawiedliwe. "Raz na wozie..." i tak dalej.
Nie jestem fanem Skorży, Liczki, Lenczyka, Małeckiego, Meliksona itd. Nie ma takiej osoby, której mógłbym być fanem. Ewentualnie Ludwig von Mises, ale to już nie ta dziedzina Pozdrawiam
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując