Wyświetl pojedynczy post
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2011, 20:14
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
U Maaskanta denerwują mnie złe zmiany, które robi w trakcie meczu. Np. z taką Koroną, kiedy ściągał Meliksona w 88 minucie, myślałem, że to jakiś żart. Przy stanie 2-1 nie ściąga się zawodnika, który może choć przez chwilę "poholować" piłkę i zneutralizować zagrożenie ze strony przeciwnika, a jeśli jednak się taką zmianę wprowadza to tylko i wyłącznie by się bronić, czyli wprowadzić, nie szybkotracącego piłki Łobodzińskiego, tylko jakiegoś defensywnego pomocnika. Maaskant powinien być na taki wariant przygotowany i wziąć na taki mecz drugiego defensywnego pomocnika(mówię o zawodnikach z MESY) prócz Wilka przydałby się jeszcze jeden na ławce.

Drugi mecz to ostatni ze Śląskiem Wrocław. Jego zmiany były dla mnie conajmniej dziwne. Wybaczcie, ale jak wprowadził Żurawskiego na boisko, to byłem pewien, że nasza drużyna w tym meczu nic nie strzeli. Ja nie rozumiem, jak można wprowadzać zawodnika o bardzo słabej motoryce na środek ataku w sytuacji, gdy wiadomo, że pod bramką przeciwnika się kotłuje i niekiedy trzeba szybszych reakcji, a nie Żurawia, który reaguje z 3-sekundowym opóźnieniem.
A kogo Ty byś wprowadził widząc, że z przodu nam w ogóle nie idzie i mając taką ławkę jak mieliśmy w tamtym meczu
Odpowiedz cytując