Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.04.2011, 19:44
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
płaczemy po jednej porażce a co ma powiedzieć taki spidey lub kreseq czy kto tam jeszcze z Legionistów tutaj na forum ? 1pkt w ostatnich 6 meczach. napisze jeszcze raz i pogrubie żeby było wyraźniej 1 pkt w ostatnich 6 meczach !!!. Dla mnie to już wykracza poza granice szydzenia i wzbudza u mnie naprawdę żal - a to za sprawą Maćka którego mi najzupełniej szkoda bo fajny z niego gość ale trener średni.

Co do drugiego meczu ktory na interesuje - GKS nic nie wywiezie z Poznan*a. Nie łudźmy się - są ciency (GKS)
Ja już pisałem po poprzedniej kolejce. Dla Legii to najgorszy sezon od blisko 20 lat.

Naprawdę trudno zrozumieć, jak Skorża mógł się aż tak pogubić. W zasadzie Maciek w ciągu roku zaprzepaścił swoją trenerską renomę, podobnie jak wcześniej Ulatowski w Pasach. Pozostaje mu mozolne odbudowywanie kariery w jakimś słabszym klubie.

Nikt przy zdrowych zmysłach go w Legii na następny sezon nie zostawi, nie widzę też chętnych do dania mu szansy w innych solidnych klubach. Widać Legia nie ma na razie dobrego następcy lub musi na niego zaczekać, bo Skorżę należało zwolnić jakieś 3 kolejki temu.

BTW: jeśli ktoś ma wątpliwości, jak wyglądałaby gra Wisły w rundzie wiosennej zeszłego sezonu, gdyby Skorży nie zwolniono - to ma teraz odpowiedź.

W Warszawie szykuje się kolejny sezon bez europejskich pucharów. Amika jest zdecydowanym faworytem finału PP, w dodatku moim zdaniem wskoczą na koniec na pudło. W efekcie mogą być cichymi zwycięzcami tego sezonu (udane występy w LE + Puchar + miejsce medalowe w lidze).
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując