Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.04.2011, 07:17
witeq napisał(a):Wyświetl post
to lepiej Krzywickiego. Albo Podstawka. Przecież głową grają rewelacyjnie, lisy pola karnego, coś by strzelili z tych dośrodkowań.

Ludzie, opanujcie się. Ewidentnie tej drużynie brakuje jakości, od lat za słaby Jirska gra teraz pierwsze skrzypce, Kirm potyka się o własne nogi, Sivakov może gra mądrze taktycznie ale jak trzeba pokazac umiejętności czysto piłkarskie to lipa.

Wisła w rundzie jesiennej grała tragicznie, wszyscy zgodnie wróżyliśmy katastrofę. Okazuje sie jednak, że mamy trenera który chce wyróść ponad tą ligę i uczy tą drużynę grać w piłkę, a nie kopac się po czole z resztą ligi. Dajmy pracować trenerowi bo naprawdę widać efekty. Każda drużyna potrzebuje tez porażek, podczas procesu zgrywania, i lepiej we Wroclawie i Gdańsku niż w Warszawie.
To ze brak jakości to każdy wie. Takie mądrości też mogę dawać - Rudnevsa i Lewandowskiego do ataku. Realne to jest? Chyba nie. Skoro tak, to wolę młodych ambitnych drewniaków dla równowagi niż stetryczałego Żurawskiego, leniwego Riosa, słabego Jirsaka itd.

Ja też chcę więcej jakości. Ale skoro nie ma kasy tyle co w Chelsea to może lepiej mieć na rezerwie Sikorskiego niż go nie mieć?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując