leszekm_ napisał(a):

|
To, że jest niepotrzebny to jedno, ale mówić "ŻURAW NA ZBITY PYSK" o kimś kto tyle zrobił dla klubu to drugie. Można powiedzieć, że Żuraw nie jest potrzebny klubowi w taki sposób, żeby go nie obrażać - na co Maciek zasłużył.
|
OK nie zrozumieliśmy się i racja stwierdzenie "wyrzucić na zbity pysk" albo " dyscyplinarnie wyp..." tu nie bardzo pasują, ale niestety Żuraw - nie te lata i już pożegnajmy się raz, a dobrze. Chciałbym również widzieć Czarka w pierwszym składzie, ale niestety nie My tu decydujemy, chociaż mam wrażenie, że to jednak dobrze .
Zluzować pośladki, bracia wygrali, gratulacje dla nich, a My Panowie i tak mamy lidera, a jak niejednokrotnie było śpiewane "... za ch*ja go nie oddamy !" . Więcej pozytywnej myśli. Śpijcie dobrze - widzimy się za tydzień i z niektórymi za 2 tyg w Gdańsku

AVE TKWM !
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split