Prawda jest też taka, że w Górniku nie ma za bardzo kim grać. Sikorski czasem coś trafi, ale zazwyczaj wygląda to tak, że ma 8 sytuacji, w tym 3 setki i z tego strzela jedną bramkę. Obrona w Górniku także tragiczna Pazdan na środku z Jopem na bokach Bemben z Magiera... tragedia. Wydaje mi się, że jedyny, który coś tam potrafi to Jeż, ale to...defensywny pomocnik. Całkiem nieźle na początku rudny grał Gaszparik strzelał, asystował. Nie wiem dlaczego Nawałka posadził go na ławce...
Tak się złożyło, że kiedy skończyłem zdanie o Sikorskim gość akurat zmarnował okazje sam na sam z Sandomierskim...
Edit:
blanco napisał(a):

|
Jak będziecie się tak stresować wynikami Jagi to zwariujecie, niech sobie wygrywają. To My jesteśmy Wisła Kraków , gramy najefektowniej i najskuteczniej i to my zostaniemy Mistrzem Polski. Trochę luzu, bo tylko zdrowie niepotrzebnie tracicie.
|
To zrozumiałe, że się denerwujemy. Jutro gramy ze Śląskiem i po kolejce możemy mieć tylko 3 punkty przewagi nad Jagą a w terminarzu spotkania z m.in Cracovią, Lechem, Legią, Polonią Warszawa etc.