Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.04.2011, 18:59
kalvin napisał(a):Wyświetl post
A jak dla mnie nowy Mes urywa dupe
Płyta specyficzna, na pewno nie każdemu podejdzie, ale mi się zajebiście podoba.

Teraz pozostaje czekać na Made in 2 http://www.youtube.com/watch?v=r7pDc...el_video_title
podbijam jeżeli chodzi o Mesa.. płyta na 5+, choć podejrzewam że jeszcze 2 lata temu nie trafiło by do mnie tak mocno jak dzis, gdyż uważam że Mes dojrzał i coraz mniej w jego kawałkach storytellingu o dupach, alko itp. a dużo więcej przemyśleń i ciekawych nie raz kontrowersyjnych poglądów. Mes swoimi śpiewanymi zwrotkami pokazuje ze mocno inspiruje się Nate Doggiem i wcale nie ma się czego wstydzić. Nie ma w Polsce drugiego takiego rapera z tak dobrym i zmiennym flow, na prawde ekstraklasa. Trochę sceptycznie byłem nastawiony do kawałków rockowych i Dubstepowych, ale z każdym przesłuchaniem coraz bardziej mi pasują. Podsumowując jak dla mnie to na prawde świetna płyta, orginalna i nie konwencjonalna ale zrobiona bardzo dobrze i spójnie. Jednak nie mainstreamowa i płytka więc tak jak Kalvin napisał wielu nie podejdzie... ale to dobrze.
Ostatnio edytowane przez wiertar : 19.04.2011 o godz. 19:02.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując