crux.a napisał(a):

|
Mówicie, że Skorża nerwowy? Przecież to, co pokazał, to był szczyt opanowania. Przekręt tak ewidentny, że bije po oczach, a on pełna kultura, ani jednego przekleństwa! I tylko nie wiem już sam, co myśleć: skrajna indolencja sędziego czy szerokie plecy Amiki.
|
Sam się dziwie, że żadnej wiązanki nie puścił. W sumie nie wiem z czego tutaj można się śmiać. Postawmy Maaskanta w takiej sytuacji - inaczej by zareagował? Także byście się śmiali? Trenerowi bylibyśmy brawo. Dlatego brawa dla Skorży i niech Małek dostanie bana na sędziowanie na jakimkolwiek szczeblu. Choć w nagrodę pewnie awansują go na międzynarodowego
mitmichael napisał(a):

Obrona zaspala i nie ma tlumaczenia ze pilka zmierzała na aut czy rozny - czerwona kartka i Kotorowskiego byc nie powinno. Irytacja Skorzy w 100% uzasadniona. Najlepszy to arbiter techniczy - Odejdz ode mnie, wracaj
|
Dla mnie sprawa jest oczywista, ale może to ja nie znam przepisów- faul bramkarza poza polem karnym - czerwona kartka. Małek - Wałek po tym meczu powinien od razu do Wrocławia jechać