Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2011, 20:33
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A jak jego bramki przyczynialy sie w głownej mierze do Mistrzostwo to byles w ekstazie. Nikt tak jak on nie miał patentu na Legie - co mecz z Warszawką to bramka badz dwie. Mi akurat było szkoda Pawła - a wcale nie byłoby zle gdybysmy mieli dwoch swietnych napastnikow (Genkov+ Brozek). Dziwni sa Ci kibice w naszym kraju, oj dziwni Pawełka nie zaluje ale Pawla tak, zmarnował sobie kariere chłopak
Machania rękami Ci brakuje ? Oczywiście Paweł bardzo wiele zrobił dla Wisły i nikt mu tego nie zabierze ale czy jego powrót miałby sens i czy dobrze wpłynąłby na atmosferę w szatni ? Nie wydaje mi się , teraz nie potrzebujemy gwiazdorów którym się zdaje ,że miejsce w 11 powinni mieć pewne ale pracusiów którzy chcą ciężko pracować i osiągać sukcesy . Ja osobiście mam już dosyć tekstów : " niech obcokrajowcy się tłumaczą " i gdyby Brożkowie byli tacy ważni dla Wisły to z pewnością nie zostaliby sprzedani . Wg mnie oferta z Turcji nie była jedynym powodem sprzedaży braci , drugim prawdopodobnie był zły wpływ na atmosferę w drużynie ale mogę się mylić - to tylko takie moje przypuszczenia . Nie zrozumcie mnie źle , bardzo cenię braci i życzę im wszystkiego najlepszego w Turcji ale jestem negatywnie nastawiony co do ewentualnego powrotu któregoś z nich teraz do Wisły. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki , takie jest moje zdanie na ten temat choć i tak uważam ten powrót teraz za nierealny.
Odpowiedz cytując