mitmichael napisał(a):

|
Na szczescie nie doznał kontuzji [Genkov ], ktora mogłaby wykluczyc go z gry - i to jest najwazniejsze. Dla mnie takze to był najlepszy mecz Wisełki w rundzie wiosennej. Teraz trzeba zagrac tak samo na wyjezdzie i w koncu tam zdobyc 3 punkty.
|
Skąd wiesz ?
Mięsień dwugłowy chyba został naruszony .... Genkov sam poprosił o zmianę a na ławce siedział z opaską na udzie ...
Myślę że Genkov powoli staje się jednym z filarów tej drużyny ....Gdyby jescze poprawił skuteczność ........
Tak czy siak już się boimy o kontuzje Genkova zwłaszcza że Rios nie potwierdził że może być równorzędnym zmiennikiem..... wczoraj wyglądał na strasznie zestresowanego .....
Oprócz Miliksona i Genkova na pochwale zasłużył wreszcie Cikos. Jeden poważny błąd (ok 45 minuty) ja na niego to nic .. natomiast w ofensywie dawał dużo dobrego.
Cezary podołał .. zdecydowanie bardziej nadaje się do realizacji hasła "faster, faster" niż Sobol, chociaż jakość podań do poprawy.
Czerwona kartka: sędzia przesadził ... żółtko było ok. ale gwoli sprawiedliwości w pierwszej połowie powinien być karny + czerwona dla Wróbla po faulu na Genkovie ...