Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2011, 06:37
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Na szczescie nie doznał kontuzji [Genkov ], ktora mogłaby wykluczyc go z gry - i to jest najwazniejsze. Dla mnie takze to był najlepszy mecz Wisełki w rundzie wiosennej. Teraz trzeba zagrac tak samo na wyjezdzie i w koncu tam zdobyc 3 punkty.
Skąd wiesz ?
Mięsień dwugłowy chyba został naruszony .... Genkov sam poprosił o zmianę a na ławce siedział z opaską na udzie ...

Myślę że Genkov powoli staje się jednym z filarów tej drużyny ....Gdyby jescze poprawił skuteczność ........
Tak czy siak już się boimy o kontuzje Genkova zwłaszcza że Rios nie potwierdził że może być równorzędnym zmiennikiem..... wczoraj wyglądał na strasznie zestresowanego .....

Oprócz Miliksona i Genkova na pochwale zasłużył wreszcie Cikos. Jeden poważny błąd (ok 45 minuty) ja na niego to nic .. natomiast w ofensywie dawał dużo dobrego.

Cezary podołał .. zdecydowanie bardziej nadaje się do realizacji hasła "faster, faster" niż Sobol, chociaż jakość podań do poprawy.

Czerwona kartka: sędzia przesadził ... żółtko było ok. ale gwoli sprawiedliwości w pierwszej połowie powinien być karny + czerwona dla Wróbla po faulu na Genkovie ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 18.04.2011 o godz. 07:17.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując