westersyl napisał(a):

To wszystko działa na zasadzie piramidy na szczycie, której stoi Bogusław Cupiał. Szereg dobrych decyzji, zatrudnienie Basałaja, który poukładał ten klub, ściągnął Stana Valckxa który zrobił kawał dobrej roboty przede wszystkim ściągając jednego z najbardziej utalentowanych trenerów w Holandii. Dodajmy do tego transfery z prawdziwego zdarzenia pokazują że wszystko zmierza w dobrym kierunku.
|
Zaraz, zaraz czy to nie ty tak zaciekle krytykowałeś politykę transferową Wisły jakieś 3-4 miesiące temu?
Tutaj cytuje twoje komentarze:
Cytat:
Popieram w 100%.
Sprzedaż Pawła będzie porażką Wisły na wielu płaszczyznach. Jeszcze nie tak dawno Basałaj zapytany w cafe futbol o rozwalenie obrony mówił " Został popełniony pewien i jestem pewien że w przyszłości już go nie popełnimy"
Jego słowa nie mają nic wspólnego z prawdą. Bo jak dotąd wydaję się, że na "dzień dobry" okienka tracimy Mariusza Pawełka, Piotrka Brożka, I najlepszego zawodnika Wisły nie tylko w minionej rundzie ale na przestrzeni ostaniach lat PAWŁA BROŻKA. Odejście Mariusza i Piotrka jeszcze jakoś bym przełknął natomiast cieżko sobie wyobrazić ten klub bez Pawła.
|
Cytat:
|
Powiedzmy sobie szczerze to co wydarzyło się w lecie rzutuje teraz na to co teraz ma miejsce na tym forum. Mianowicie odeszło 4 zawodników wysokiej klasy, bo doliczam do tego jeszcze Alvarez który wprowadzał piłkę po profesorku. Zastąpiono tych zawodników miernotami i ja osobiście nie wierze że my nagle zaczniemy kupować zawodników dorównywając tym, których sprzedaliśmy.
|
Cytat:
Bogdan go zatrudniał także wszystko możliwe. W całym zamieszaniu jak zwykle szkoda trenera. Ciężko się czyta tą paplaninę Valckxa na oficjalnej.
Ciekawe na którym on wózku tak naprawę jedzie bo mam wrażenie, że raczej bliżej mu do tego z Basałajem i Cupiałem niż z Maaskantem.
|
Cytat:
|
Pewnie wyszło taniej niż kupienie nowego napastnika, a Holendrzy dali spokój na jakiś czas. Co niektórzy nawet do tej pory wierzą w te magiczne transfery które zapowiadał Basałaj.
|
Tak na szybko wkleiłem kilka twoich histerycznych komentarzy, w których jechałeś po wychwalanych obecnie Valckxsie, Basałaju i Cupiale.