Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2011, 12:04
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ja myślę że nie chcą Skorże zwalniać po doświadczeniach z poprzedniego sezonu. Wywalili Urbana pod koniec poprzedniego sezonu i przyszedł Białas żeby ratować sezon. I było jeszcze gorzej niż za Urbana. Teraz pewnie szukają jakiegoś trenera z nazwiskiem który przyjdzie latem. A w tym czasie może Skorża zajmie 3 miejsce? Albo wygra PP? Myślę że wolą tą wersję niż kolejna "chwilówka" z Białasem. Piłkarze bowiem od razu czują kto jest na "stałe" a kogo można zlewać bo jest na 5 meczy. Tak tłumaczę zachowanie właścicieli Legii.
Ja myślę, że przeceniasz ITI. Jak kiedyś zauważył ktoś z naszych warszawskich gości, Legia jest zarządzana jak ITI, czyli panują tam zasady stosowane w wielkich korporacjach. Ja pracuję na co dzień w takim gównie więc wiem, że na wyższych stanowiskach nikt nie zajmuje się zarządzaniem firmą, tylko chronieniem swojego tyłka, a znalezienie kogoś, kto podejmie trudną decyzję graniczy z cudem. Nikt nie wychyli się z inicjatywą, bo może się okazać, że a) dostanie za to po głowie, b) podpadnie Jasiowi, a Jasiu może później narobić koło siedzenia. Pomijam do tego permanentną wojnę wszystkich ze wszystkimi.
A co tego niby warszawskiego luzu, to czy to aby nie któryś "wyluzowany" forumowicz z Warszawy po przegranym meczu Legii nazwał Boukhariego "grubą świnią" i od bana uratował go tylko długi staż, a na następny dzień mocno się kajał?
rrr
Odpowiedz cytując