Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2011, 07:49
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
O uwagach Maaskanta do Wilka powiedział komentator który jak się okazało po meczu źle zintepretował zachowanie naszego trenera. Jego uwagi nie odtyczyły gry Wilka...
Nie masz racji ponieważ sam Wilk po meczu powiedział ,że te uwagi były do niego.

Kluvi napisał(a):Wyświetl post
Jonasz słyszałeś co Wilk po meczu mówił? Bo chyba jednak nie.. owszem zwracał uwagę mu trener ale taką że ma częściej się włączać do ofensywy jak graliśmy w przewadze.. oglądajcie czasem mecze dłużej niż do końcowego gwizdka
Ja słyszałem to co mówił i nieco inaczej to interpretuje od Ciebie. Owszem pretensje Maskanta dotyczyły tego by Czarek wyżej podchodził ale w tych sytuacjach Wilk popełniał błędy bo był źle ustawiony na boisku , nie był tam gdzie być powinien , jak ofensywa podchodzi wyżej to zawodnicy odpowiedzialni za defensywę również a zwłaszcza defensywny pomocnik , Czarek dostawał opieprz ponieważ źle realizował taktykę w tamtym momencie,( Cikosowi też czasami się obrywa za to i wtedy po nim nieźle jedziecie ). Tłumaczenie że trener kazał mu włączać się częściej do ofensywy jest wg mnie nieco błędne ponieważ w tych sytuacjach on powinien być wyżej i to że nie był było jego błędem aczkolwiek zagrał dobry mecz choć musi prezentować się jeszcze lepiej i jeszcze lepiej wywiązywać wszystkie założenia taktyczne jeśli chce na stałe wskoczyć do pierwszej 11 i myślę że jest w stanie to zrobić.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 17.04.2011 o godz. 08:02.
Odpowiedz cytując