PANDEM0NIUM napisał(a):

|
O uwagach Maaskanta do Wilka powiedział komentator który jak się okazało po meczu źle zintepretował zachowanie naszego trenera. Jego uwagi nie odtyczyły gry Wilka...
|
Nie masz racji ponieważ sam Wilk po meczu powiedział ,że te uwagi były do niego.
Kluvi napisał(a):

Jonasz słyszałeś co Wilk po meczu mówił? Bo chyba jednak nie.. owszem zwracał uwagę mu trener ale taką że ma częściej się włączać do ofensywy jak graliśmy w przewadze.. oglądajcie czasem mecze dłużej niż do końcowego gwizdka
|
Ja słyszałem to co mówił i nieco inaczej to interpretuje od Ciebie. Owszem pretensje Maskanta dotyczyły tego by Czarek wyżej podchodził ale w tych sytuacjach Wilk popełniał błędy bo był źle ustawiony na boisku , nie był tam gdzie być powinien , jak ofensywa podchodzi wyżej to zawodnicy odpowiedzialni za defensywę również a zwłaszcza defensywny pomocnik , Czarek dostawał opieprz ponieważ źle realizował taktykę w tamtym momencie,( Cikosowi też czasami się obrywa za to i wtedy po nim nieźle jedziecie ). Tłumaczenie że trener kazał mu włączać się częściej do ofensywy jest wg mnie nieco błędne ponieważ w tych sytuacjach on
powinien być wyżej i to że nie był było jego błędem aczkolwiek zagrał dobry mecz choć musi prezentować się jeszcze lepiej i jeszcze lepiej wywiązywać wszystkie założenia taktyczne jeśli chce na stałe wskoczyć do pierwszej 11 i myślę że jest w stanie to zrobić.