Kris54 napisał(a):

|
Średni sens ma jakakolwiek dyskusja, kiedy piszesz "Farsa", "placzki i nic wiecej"," pół godziny leżenia" itd. To są idiotyczne argumenty. Jedyny z którym się zgadzam to brak obiektywizmu w studiu C+ (Kowalczyk miał chyba wpinkę z herbem Barcelony w klapie marynarki?).
|
No wybacz, ale bardziej idiotycznego argumentu niż "gdyby babcia miała wąsy" nie da się stworzyć
Cytat:
Edit: żeby nie było, Real nastawiony był na ostrą grę i pressing, więc miało miejsce lekkie polowanie na kości piłkarzy FCB. Dlatego być może oni leżeli na boisku ciut więcej razy niż gracze Realu. Natomiast co do argumentów o tym, że piłkarze Barcy muszą liczyć na permanentną pomoc sędziów --> . Już pominę wspomniany farmazon o lidze angielskiej, te pierdoły słyszę częściej niż tezę o "zamachu" smoleńskim
|
1) Chyba nie czytałeś zbyt dokładnie mojej wypowiedzi.
2) Średni sens ma wg Ciebie dyskusja, a jednak wciąż w nią brniesz.
Edit:
Kris54 napisał(a):
|
Więcej luzu kibice Realu, bo Was rozpacz w końcu zeżre!
|
V-ce versa.
Rozpacz? Krytykę przyjąć potrafię i wiem, że Real nie grał kosmicznej piłki. Za to do Was nie dociera żadna uwaga.
A i jeszcze jedno - uderz w stół, a nożyce się odezwą. Nie chcę pisać nic więcej, bo fanatycy mnie zaraz zjedzą. I tak można się przekomarzać do jutra. Nie znajdziemy konsensusu, a poglądy będą odmienne, toteż zaprzestanę na jednym zdaniu - mam nadzieję, że w środę będzie lepsze widowisko