Wyświetl pojedynczy post
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2011, 23:26
Powiem tak - Real grał ładną dla oka piłkę, przyćmioną niestety ciągłymi "faulami" na zawodnikach Barcelony. Co kontakt, to gwizdek i pół godziny leżenia, by w ciągu sekundy wstać i lecieć za piłką - żenada i obnażenie "klasy" zawodników. Jedyne pretensje mogę mieć do Albiola, który zachował się idiotycznie w polu karnym.
Z gry FCB mogę wywnioskować jedynie, że ich styl nie powala. Mimo dobrych podań na dystans ta klepanina w obronie psuje całkowicie piękno meczu. Co chwila mieli kontakt z podłożem (można nawet zaryzykować stwierdzenie, że częściej niż piłka). Płacz i zgrzytanie zębów. Najbardziej śmiać mi się chciało, gdy sfrustrowany Messi kopnął z całej siły w bandy reklamowe... Faworyzowanie Barcy mi obrzydło, zero obiektywizmu w studio C+, do czego już zresztą przywykłem oglądając spotkania Wisły. Mourinho wreszcie stworzył drużynę. Czekam z niecierpliwością na spotkanie w Pucharze Króla i jednocześnie mam nadzieję, że piłkarzyki nie będą już tak często liczyć na odgwizdanie faulu na nich. Gdyby to się działo w lidze angielskiej, to chyba musieliby zmienić fach
Powód: Chciałem napisać Barca, nie Farsa (poważnie :D)
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 17.04.2011 o godz. 00:01.
Odpowiedz cytując