Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2011, 22:39
Cytat:
Miło, że napisałeś komentarz, ale byków nastrzelałeś w nim tyle, że do ogólnopolskiego dyktanda daleka droga. Choć próbować można zawsze.
Zle na mnie wplynela podwojna dawka Derbow Swiata w dniu dzisiejszym

Cytat:
Natomiast co do tej wielkiej napinki Legionistów to ja takiej nie zauważyłem. Owszem może była jakaś mała euforia po zakupach Vrdoljaka, Cabrala, czy Mezengi, ale tylko chwilowa i po 3 kolejkach ligi wszyscy szybko otrzeźwieli.
Nie chce mi sie teraz rozstrzasac kto co dokladnie napisal. Pamietam ze tutaj kilku z Was wlasnie prezentowalo owa euforie. Generalnie sie nie dziwie, wiadomo przeslanki byly ze moze byc fajny sezon dla Was to i sie wypowiadaliscie z optymizmem ale chodzi o to ze Amica zrobila wielka napinke ze zdobywal Mistrza i byc moze czesc osob z Legii tez by z napinka przesadzalo gdybyscie to Wy odniesli duzy sukces chociaz tutaj wiadomo pretensji nie mozna miec do nikogo bo wszedzie sie trafia tacy kibice internetowi, napinacze). To raz. A dwa to tak jak pisalem punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. I tak jak teraz rozmawiamy o tym pojmowaniu Ekstraklasy przez "wyluzowanych" Legionistow ktorym wszystko zwisa i nic sie nie liczy oprocz -no wlasnie nie wiem czego. Co ma sie liczyc w lidze jak nie wyniki, gra, trofea?. To ja pokazalem ze juz tacy luzacy nie byliscie jak sie wydawalo ze beda dobre transfey, super atmosfera i walka o Mistrzostwo do konca. Wtedy zaden nie pisal ze liga slaba i w sumie .... z wynikami, bo jak byly wyniki to było fajnie, jak zabraklo to udajemy olewke wszystkiego.
I o tym pisze ze takie posty zaobserwowalem juz na poczatku sezonu, a to ze Ty miales mniej optymistyczne podejscie to nic nie zmienia w tej sytuacji.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując