zdzichu411 napisał(a):

|
ja zamiast gdybać oglądam większość meczy w ekstraklasie i wierz mi, można sobie pewne opinie wyrobić. Niby dlaczego ktoś kto gra piach cały sezon nagle ma grać ekstra? Takie cuda już bywały, dziś są wyjaśniane we Wrocławiu. Wyluzuj, trener wie co robi, na pewno nie pozwoli żebyśmy jakikolwiek mecz odpuścili, a przy takiej przewadze to wszyscy mogą nas gonić, skoro my i tak będziemy punktować.
|
Ja też oglądam większość meczy.
A Jagiellonia nie gra piachu cały sezon, ale zaliczyła falstart w tej rundzie. Piach to gra Arka i Polonia Bytom cały sezon (ta legendarna Polonia z którą nie byliśmy w stanie wygrać ostatnio)
A dla przykładu:
Ot choćby Śląsk Wrocław pod wodzą Lenczyka - grał piach za Tarasiewicza jak parchate, i potem seria 14 meczy bez porażki za Lenczyka. Skoro oglądasz ligę to chyba wiesz o tym.
Ostatnio Polonia Warszawa - nowy trener i 3 kolejne zwycięstwo. Niby czemu Jagiellonia nie miałaby nagle się obudzić? Za tydzień gra u siebie z Górnikiem Zabrze.
Ja nie jestem panikarzem, ale zalecam trochę bardziej wyważonych sądów. Bo kto powiedział że nas nie dopadnie kryzys czy jakaś plaga kontuzji? Wiadomo że jak my wygrywamy, to nas nikt nie dogoni. Ale czy zawsze będziemy wygrywać? Zobaczymy na koniec sezonu. Jak każdy kibic Wisły liczę na MP