Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2011, 17:56
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Widze tutaj wielu nie dosc ze nie umie napisac nazwy klubu z wielkiej litery, to do tego musi miec forum Legii by im wreszcie stanal.
Powiedz, że ty nie cieszysz się czytając nasze forum po porażkach Wisły, a Ci po prostu nie uwierzę. Każdy tu ma prawo wyrażać swoje zdanie. Jak Tobie nie pasuje co my tutaj piszemy to nie zaglądaj, a nie czekaj na łaskawego bana, bo nim nie złamiesz regulaminu takowego nie dostaniesz. Ja nie mam zamiaru prosić o niego dla Ciebie. Widać uważasz, że forum Legii jest święte i tylko legioniści mają prawo tam wchodzić. Ja także tam wchodzę i lubię czytać wypociny w komentarzach. Zwłaszcza te o skrajnych opiniach.

PS. Wytykasz innym brak znajomości pisowni nazw klubów, a sam zapominasz o polskich znakach diakrytycznych nie mówiąc, że przed "że" należy wstawić przecinek.

Tymczasem Widzew zremisował z Ruchem 0:0

Skorża zaczyna tracić chyba poczucie rzeczywistości
Cytat:
Uważam, że zrobiliśmy wszystko, aby dzisiaj wygrać. Włożyliśmy w to spotkanie wiele sił oraz zdrowia i stworzyliśmy wiele sytuacji, aby strzelić przynajmniej jednego gola. Jeden błąd w defensywie spowodował stratę trzech punktów
Chociaż skoro wygrana była za 6 pkt. to może remis był za 3 pkt Pamiętam jak mnie ciśnienie skakało do góry kiedy u nas takie banialuki po meczach opowiadał.
Powód: Uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 16.04.2011 o godz. 18:12.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując