Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2011, 17:37
Ta budowa tak sie przeciaga ze ja juz niemal nie mam cisnienia na to ze nam stadion otworza w calosci. Po prostu juz sie czlowiek przyzwyczail ze u nas to mecze sie oglada z 2 trybun a czesc staidonu jest wiecznie w budowie. Termin otwarcia nie jest znany i pewnie nie bedzie do konca. Po prostu jak otworza to dopiero powiedza ))
Ile juz tych terminow otwarcia podwali, z 10? Komedia. Powinno tyle osob za to beknac a pewnie nikomu nic sie nie stanie ;/ Mam chociaz nadzieje ze majchrowski zostanie solidnie zwyzywany pdoczas uroczystego otwarcia- bo co wiecej mozna mu zrobic?... CI ludzie ktorzy sa przy korytach bezkarnie sie smieja w twarz normalnym, szarym ludziom i to jest przykre
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując