wolfy napisał(a):

T
szprotson - ja bym Ci mógł wyjaśnić dlaczego liczy się nie gdzie, ale jak grasz i dlaczego to wszystko o czym pisałeś jest g. warte przy ocenie piłkarza. Tylko po co, skoro i tak do Ciebie nie dotrze? Dla mnie EOT, kto się interesuje ligą ten wie co miałem na myśli pisząc o "Kokosach", szczególnie tych z Arki i z Zabrza.
|
Heh
Po co najpierw piszesz o czymś czego później nie możesz udowodnic?Cały czas udajesz kumatego pisząc o dawnej pace Stawowego oraz Strąku i Gorawskim. Powiedz mi tylko czy twoja wiedza jest czerpana z internetu czy moze znasz jednak kogos gdzieś?
Oczywiscie,Łobo jak przychodził do Nas grał beznadziejnie a wzięli go dlatego że został wylosowany przez calineczkę.
Liczy sie to jak grasz a nie gdzie grasz - gówno prawda.Kucharczyk jeden z lepszych w Legii ma najnizszy kontrakt.Barreto jak przyszedł dostał kontrakt przekozacki a umiejetnosci jego byly bardzo słabe.Zreszta, tak bylo jest i będzie w naszej lidze. W Anglii ma prawo byc inaczej, w Polsce CV jednak podbija kontrakt, a jesli w to nie wierzysz to przypomnij sobie wszystkie gwiazdy ktory były gwiazdami do pierwszego gwizdka.