Wyświetl pojedynczy post
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2011, 10:38
RAF napisał(a):Wyświetl post
Ale on dobrze wiedzial na jaka pozycje kandyduje, dobrze wiedzial co mu bedzie wolno a co nie. I jezeli wystartowal to znaczy ze te reguly akceptowal. Nie mozna zmieniac regul podczas gry. Zauwaz, ze obecnie wpaja sie ludziom ze PO zabranialo Kaczynskiemu leciec, nie dalo samolotu i ze byla bitwa o stolki. To zaklamywanie historii. Wszystko wzielo sie stad ze Kaczynski nie respektowal Konstytucji, Konstutucji ktorej podlegal. O tym sie nie mowi.

Przytoczone kwestie byly proba pokazania (moze nieudana) ze obecne wychwalanie Kaczynskiego nie pokrywa sie z rzeczywistocia. Zobacz, 9 kwietnia 2010 Kaczynski byl taki siaki i owaki. 10 kwietnia 2010 po 8:41 wszystko sie zmienilo? Nagle stal sie cacy? Dlaczego? Bo zginal? To hipokryzja. Jezeli strona A (PiS) przegina w jedna strone to to powoduje przegiecie ze strony B (PO). Uwazam ze trzeba mowic prawde.

Jezeli nie akceptowal po co ubiegal sie o prezydenture?
Gdzie nie respektował Konstytucji? Pokaż przykład jej jawnego łamania. Jak dla mnie starał się tylko do maksimum wykorzystywać swoje uprawnienia.

Bitwa o stołki w kontekście 10.4? Kancelaria Prezydenta była za tym, by prezydent i premier lecieli razem. Otoczenie premiera zdecydowało o rozdzieleniu wizyt, żeby Tusk mógł się poogrzewać w blasku Putina.

Hipokryzja? A kto niby 10.4 zmienił zdanie o Kaczyńskim? Przecież nie jego zwolennicy. To że w mediach nagle zmienił się obraz Kaczyńskiego to fakt, ale kierujesz chyba pretensje w złą stronę...

Przeginanie zarówno w jedną, jak i w drugą stronę mi się nie podoba i nie bardzo mnie obchodzi kto zaczął. A Ty takie przeginanie uprawiasz, dlatego mi się to nie podoba.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując