Moje oceny (wybiórcze):
Pareiko - wiadomo, mamy klasowego bramkarza, jak trzeba to uratuje dupsko
Czikosz- czegos mu brakuje, chyba trochę wyobraźni żeby z wyrobnika przekształcić się w niezłego prawego obrońcę, generalnie dzisiaj na plus
Jaliens- z każdym meczem będzie lepiej wyobraźnia plus doświadczenie, technika, słaby punkt to warunki fizyczne ale dla mnie wartość dodana
Chavez- poza wyprowadzeniem piłki w porządku, (Marcelo i Jaliens to byłaby poezja)
Paljić- nie ma o czym gadać nie mamy lepszego ale trzeba szukać
Wilk- Sobol to autorytet, piłkarsko Wilk jest lepszy
Siwakow- ma wszystko żeby być ważną postacią tej drużyny i resztę rundy żeby zostać, mało pewności ale potencjał jest
Jirsak- im więcej będzie grał tym lepiej chłodna głowa i wyobraźnia, nieźle broni nie nadaje się na ławkę więc albo gra albo wypad
MAOR- mamy perełkę, widzi na boisku to co my z trybun, szybkość, technika, fantazja UŻYTKOWA, generalnie gość który najprostszymi środkami ZMIERZA DO BRAMKI. Jednym ruchem jest w stanie zrobic przewagę i różnicę. SKARB.
Kirm- najsłabszy na boisku, brak wyobraźni i szybkości, przewidywalny do bólu, znak zapytania?
Gienek- z meczu na mecz lepiej, mam skojarzenia z Kuźbą, czuje grę, problem z wykończeniem ale w porównaniu z Riosem...
Garguła- niestety zawodnik nie na ławkę, żegnamy, szkoda, cień samego siebie
Rios- typ gwiazdora, dla mnie się nie sprawdzi (wystarczy MAŁY)
MAŁY- to może być SYMBOL NASZEJ WISŁY, ZNAK, IKONA. SZACUNEK za DOPING

.