|
Po pierwszej połowie mieliśmy aż 63 procenty posiadania piłki!
Naprawdę świetny mecz jak napisał mój poprzednik chyba najlepszy, w tym sezonie.
Wielkie gratulację dla Wilka praktycznie wszystko czyścił moim zdaniem powinien wystąpić u boku Sobola w następnym spotkaniu
Melikson znowu MEGA mecz.
Obrona nie popełniła większych błędów.
O dziwo dobrą zmianę zrobił Garguła miał dużo kontaktów z piłką większość (jeśli nie wszystkie) podania celne...
Pareiko - 8 - dziękuje za ten transfer! Dziękuje Peskoviciovi, że był zamieszany w aferę korupcyjną i go z tego powodu nie wzięliśmy.
Cikos - 8 - brawo. Fajnie włączał się do akcji w ofensywie, dobry w defensywie. Oby więcej takich spotkań w wykonaniu Słowaka.
Jaliens - 7,8 - Bardzo dobrze. Nie popełniał błędów. Ciekawe jest to, że na R22 gra bardzo dobrze gra wręcz po profesorsku. Gorzej w meczach na wyjeździe
Chavez - 9 - Razem z Jaliensem stworzyli dzisiaj duet nie do przejścia.
Paljic - 7,8 Asysta przy golu Meliksona. Ładnie włączał się do akcji ofensywnych.
Wilk - 8 , klasa w środku pola , naprawde zastanawiam się czy Sobol zasługuje w takiej formie na 1 skład
Sivakow - 4 - za pierwszą połowę dałbym mu mocną "dwójkę" na szczęście w drugiej połowie trochę się poprawił. Pokazał, że nie ma najlepszego przeglądu pola. Kilka głupich strat, niecelnych podań
Jirsak - 7,7 -
Kirm - 4 - Fajnie pokazywał się do gry, ale nie wychodziły mu dryblingi i niektóre podania...
Melikson - 8 - Gość ma zajebi*ty balans ciałem, drybling jest zarąbiście szybki, w niektórych sytuacjach trochę głupio dośrodkowywał piłkę - po ziemi zamiast dośrodkowań górnymi piłkami.
Genkov - 6,6 . Fajnie. 4 bramka, w 3 meczu dużo mu zawdzięczamy no ale ta jedna setka i jedna 110 procentowa sytuacja.
Rios - 3 - Nie wykorzystał jednej setki. Często niecelnie podawał. Widać brakuje nam dobrego zmiennika dla Genkova. Boguś wróć! ;-)
Garguła - 7 - Bardzo podobało mi się jak rozgrywał dzisiaj piłkę i procentowa celność jego podań. Dobra zmiana.
|