Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2011, 21:42
Super mecz Wisły , nie boję się tego powiedzieć . Zagrań z pierwszej piłki wymienili najwięcej w tym sezonie . Oczywiście były i momenty przestojów , ale poza 10 minutami w drugiej połowie nie mam dzisiaj większych zarzutów do Wiślaków .

Oceny :

Pareiko - 8 - bezbłędny , poza tym ratuje dupe jak zawsze
Cikos - 7 , pojedyńcze błędy , nie mam nic większego do zarzucenia
Jaliens - 6 , dobry mecz , jednak przegrał główke przy stracie bramki
Chavez - 8 , nie do przejścia , niech Wisła nie czeka tak długo z wykupem
Paljic - 7 , podobnie jak Cikos , z tym że aktywniejszy w przodzie , gorszy w obronie
Wilk - 8 , klasa w środku pola , naprawde zastanawiam się czy Sobol zasługuje w takiej formie na 1 skład
Sivakow - 5, niewidoczny poza tym zaliczał głupie faule , nie mam przekonania do tego zawodnika . Poza tym dublował pozycje Wilka .
Jirsak - 8 , wkońcu pokazał naprawde fajnie rozegranie. Szybka wymiana podan , rozsądne przerzuty to w powietrzu to na ziemi . W tej rundzie poczynił naprawde spory postęp .
Kirm - 4 - obok Sivakowa najsłabszy na boisku ( nie licząc zmienników i GKSu ) . Psuł zagrania , mało wrzutek , nie wygrywał pojedynków 1 na 1 . To nie był jego mecz . Nie miał miejsca na boisku
Melikson - 8 - poza pierwszą średnią pierwszą połową , w drugiej klasa sama w sobie . Mam wrażenie że nie pokazał jeszcze nawet 50% swoich możliwości .
Genkov - 7 . Rozstrzelał się , ale bura za dwie setki się należy . Nie mniej jednak uważam go za jednego z najinteligentniejszych napastników w naszej lidze . Umie się ustawić , wie gdzie przeciwnik może popełnić błąd . Jedyne co mu brakuje to skuteczności i lepszej techniki
Rios - 2 - za dobry na młodą Wisłę , za słaby na Pierwszą drużynę . Do odtrzału w czerwcu . Brak argumentów za jego pozostaniem . To nie zawodnik na naszą ligę .
Garguła , Brud - za krótko . Poza tym że wkońcu ktoś z ME zaliczył epizod w ekstraklasie .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 15.04.2011 o godz. 21:44.
Odpowiedz cytując