sevenheaven napisał(a):

no z ławki tu trudno mu będzie wypalić .. chyba, że z nerwów papierosa, najwyraźniej 3 i 4 bramki w meczach to za mało żeby wejść do składu
|
W meczach "Młodej Ekstraklasy", zapomniałeś dodać, a tę dzieli przepaść od Ekstraklasy. Obejrzyj te gole, to może zauważysz, że nawet przy naszych ligowych obrońcach takiego luzu mieć nie będzie. Jak dotąd w pierwszy zespole Rios strzelił okrągłe zero goli, a w całej karierze nie wiem czy przekroczył magiczną barierę dziesięciu.
Nie róbmy z Maaskanta idioty, OK? Nic do chłopaka nie mam, ale jak dotąd Rios absolutnie niczego nie pokazał co by dawało podstawy do podważania decyzji trenera. Jeżeli strzelanie w ME to ma być sposób na wejście do składu, to mamy naprawdę sporo kandydatur.
A tak w ogóle nie rozumiem tego, że Żurawskiego się krytykuje (słusznie), a Rios wciąż ma tylu fanów. Nic tylko "dać mu szansę" i "dać mu szansę". Dostał z Podbeskidziem i stracił. Teraz też pewnie wejdzie, zobaczymy co pokaże. Ja bynajmniej nie zamierzam wstrzymywać oddechu.
raindog napisał(a):

|
A raczej "rozmaitych wolfich".
|
Masz coś do mnie personalnie, to na pw. Nie ja pisałem pół roku temu, że z "Łobo" Wisła ma więcej pożytku niż z Małeckiego, więc może coś tam jednak wiem.