wolfy napisał(a):

Gdybyś korzystał z mojej aplikacji, miałbyś prawo osądzać.
I pokaż post w którym napisałem, że jest darmozjadem.
Jest piłkarzem, który w ogóle nie powinien się znaleźć w Wiśle, nie wspominając nawet o wysokości kontraktu.
A osądzać "Łobo" mogę na podstawie jego gry, tak jak mnie oceniają na podstawie mojej pracy. Kiedy odchodziłem z poprzedniej, próbowano mnie nakłonić żebym został. Tyle, że nie stać ich było na podwyżkę dla mnie. W przypadku Wojtka działa to w drugą stronę
|
ale ze zycie zaskakuje i nie zawsze jest tak jakbys tego chciał, ktos, pewnie człowiek widmo podpisał kontratk z Wojtekiem, ba kontrakt in blanco w ktorym Łobo wpisał sobie kwote która chce zabierac.
Sory,nie napisałes darmozjad,przepraszam moj błąd.
Masakra.
Nie widzisz różnicy ze Ciebie jak odchodziłes z pracy osądzał twoj pracodawca,a nie ja który z informatyka nic wspólnego nie mam?A czy Ty jestes pracodawca Wojtka Ł by osadzac go ze za duzo zarabia nie siedząc w temacie

Skoro pracodawca okreslił Wojtka na taka kwote jak ma w kontrakcie to wg. mnie jakieś przełożenie to jest i musiało jakos powstać.
[quote]Skończmy na tym, że dla mnie piłkarze mogą być oceniani przez kibiców, dziennikarzy etc. Ty i Twoja sekta będziecie musieli jednak jakoś sobie z tym poradzić, czcząc w tym czasie specjalistów którzy ich zatrudnili./quote]
Ale nie rozumiesz mnie

Oczywiscie ze mozecie to robic, tylko to jest gowno warte.Miałem cie za inteligentnego człowieka, ale dalej nie potrafisz kilku rzeczy pojąć. Oceniaj sobie,ale po co i dlaczego,skoro to jest nic nie warte? Ja starałem sie wytłuamczyc jakim cudem w/w pilkarz moze tyle zarabiac, ale Ty widze sluchasz tylko i wylacznie siebie, a przez ten mur sie nie przebije.
Ja juz wiem jak to wyglada, siedzisz i mowisz sam do siebie,znam takie przypadki mozna to leczyć.
Koniec offtopa/ No i ta MASA kokosów, czekam...2h temu zadałem pytanie na temat tego co napisałes i cisza w eterze. Ja przynajmniej staram sie miec jakies argumenty na temat rzeczy o ktorych pisze i jakas wiedze, mimo iz jestes jak mnie to okresliles mentalnie 10latkiem.Ale wiemy kim jest ten co pierwszy kogoś obraża.
koniec.jak jest mecz wszystkie smutki idą precz...(chociaz moglbys mi powiedziec na ktorym sektorze siedzisz)