No własnie na jakiej podstawie to ja moge napisac? Na żadnej, nie znam sie na tym co robisz,nie wiem jak do tego doszedłeś,wiec to wszystko jest chuja warte.
Ale na jakiej podstawie ty mozesz osadzac Łobo czy kogokolwiek innego, mowic ze jest darmozjadem itp? Na jakiej?
Rozumiem jakbys codziennie chodził na treningi,czy chociazby pracował w klubie,ale po prostu ty sobie musisz ponarzekać, bo wtedy jesteś fajny czy jak?
Jestes kibicem,wiec mozesz mowic ze jest slaby etc,ale zeby oceniac adekwatnosc jego zarobkow ?
Cytat:
Gdyby go jak Wojtusia w odpowiednim czasie ciągnięto za uszy w Reprezentacji? Gdyby nie grał w cieniutkiej Odrze, ale ustawiającym na lewo i prawo mecze Zagłębiu?*
Prawda jest taka, że w Reprezentacji i pucharach Łobodziński wielkie G osiągnął. A w lidze wiadomo jak było...
Ja się ma obrotnego menedżera, to można nawet zostać najlepszym piłkarzem ligi według "PN" strzelając cztery gole. Ale ja oczywiście nie mam prawa oceniać, przecież w "PN" pracują fachowcy...
|
Gdyby.Pokaz mi ....a fakty a nie gdyby.Gdyby babcia miała wąśy była by wujkiem,a gdyby Łobo był mniejszy byłby Kubicą. Fakty kolego fakty.
Ja nie mowie ani nie mowilem ze Wojtek jest kotem,ale chcialem Ci wyjasnic dlaczego Wojtek dostał taki kontrakt.
Widze ze ciezko Ci to zrozumiec.
I jak z tą MASĄ pilkarzy?Od tego sie zaczęło a Ty uciekasz.Ile zarabiał Beto i G.CH ?
Wyslij mi na pw kto i dlaczego...chociaz zapomnialem.Przeciez Ty nic nie wiesz ile zarabiaja opierasz sie tylko na tym co uslyszysz....
Moze po prostu Cie boli ze on tyle zarabia?ja juz nie wiem, rowniez koncze prezesie.
Koleś który z pilka ma chuja wspolnego bedzie mowil dlaczego X czy Y nie powinni tyle zarabiać.Idz do prezydenta powiedz mu zeby skonczył jutro kadencje bo wg.Ciebie nie robi tego co powinien tak jak powinien.