|
masa jest to duza grupa ludzi,tłum - 30 to byl moj wymysł, równie dobrze mogłbym napisać 100 ale dałem mniej.
Ty,Markus i Eustachy jak sam mówisz, byliscie madrzejsi od prezesow,scoutow i całego sztabu szkoleniowego.Brawo.
Dlaczego w takim razie nie jestes prezesem/trenerem/scoutem w klubie skoro tak fenomenalnie potrafisz oceniac ludzi?
Dalej bo nie jestesmy w stanie sie zrozumiec.
Tak jak ty mowisz, piszesz program : Czy wg. ciebie informaty który jest swiezy i nic nie potrafi bo nikt tego nie mial jak zweryfikowac powinien zarabic tyle samo co informatyk powiedzmy z kilkuletnim stażem,twórca wielu programów etc?
"Nie dla każdego piłkarze są półbogami wyjętymi spoza oceny zwykłych śmiertelników" to do mnie pijesz? Akurat roznica jest taka, ze ja gralem w pilke i potrafie docenic to co wyśmiewany przez CIebie piłkarz osiągnał.
ale ok, jak samo mowisz zycie to weryfikacja, wiec ja moge spokojnie pisac ze jestes przebeznadziejnym informatykiem nie potrafiącym nic?Moge tak pisac ?Moge czy nie?
No i widzie ze problem u CIebie lezy w pamięci.Jesli czytales moje posty do Ciebie powinienes wyczuć pytania które tam były zadane.Ja wiem juz teraz ze jestes umysł ścisły,ale myślałem ze wiesz w jakim celu stosuje sie pytajnik.
No ale skoro to taki problem przytoczę:
-Argumenty dla który Kwiek ma grać w kadrze
-Masa kokosów nieadekwatnie zarabiających pieniadze.
-Zarobki Beto i Christowa
E: Rozmowa toczy sie tematu czy Łobo był wart w momencie podpisana kontraktu pieniedzy,a nie czy DZIŚ jest tego wart.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
|