Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2011, 17:06
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Łobo wbrew temu co myslisz, coś osiągnął. Ja wiem że fajnie jest ci sie z niego wyśmiewac i w ogole ,ale powiedz mi, w jakiej kadrze Ty grałes by osadzac Wojtka? W ogole masz cos wspolnego z piłka nozna czy tylko siedzisz przecierasz okularki i oceniasz kazdego wg. swojego widzimisię?
To, że Łobodziński gra chujowo to nie jest moje widzimisię, to jest fakt. Nie widzisz tego - Twój problem. Małeckiego w składzie też nie widziałeś, a jest. Ot, brutalna rzeczywistość.

To, że na podstawie jakichś pobieżnych przesłanek oceniono Łobodzińskiego jako grube wzmocnienie nie zmienia faktu, że jest i był marnym piłkarzem. Tylko albo się to widzi, albo patrzy się ślepo w statystyki, z - co najlepsze! - jak się okazuje często ustawionych meczy

Ja od początku pisałem, że to marny kopacz, Markus i - bodajże - Eustachy też. I to nie jest żadne widzimisię, wystarczy po prostu na piłce odrobinę się znać.

Wytłuszczony fragment mógłbym zostawić bez komentarza, ale nie mam dziś tak dobrego humoru. Otóż, geniuszu, każda praca podlega weryfikacji. Jeżeli mój kod będzie się wywalał, to za to beknę. Łobodziński gra jak ofiara (a od dłuższego czasu prawie w ogóle nie gra) - więc zostaje sklasyfikowany jako kompletna pomyłka transferowa. Nie dla każdego piłkarze są półbogami wyjętymi spoza oceny zwykłych śmiertelników. Mam prawo oceniać Wojtusia tak samo jak ktoś, komu mój program się wy.......ił ma prawo stwierdzić, że spieprzyłem robotę. I nie ma tu nic do rzeczy, że nie potrafi odróżnić WinAPI od WPF-a, ani nawet to, że sam w życiu żadnej aplikacji nie napisał.
Tak wygląda życie dorosłych - podlegasz nieustannej ocenie i weryfikacji. No, chyba że wciąż egzystujesz w jednej z enklaw realnego socjalizmu, wtedy faktycznie: "czy się stoi, czy się leży...".

Chcesz mnie łapać za słówka? Więc zdefiniuj mi termin "masa". Skąd ta liczba 30? Dlaczego nie 31 albo 29. Czemu nie wystarczy 10-ciu? Jestem umysłem ścisłym, przyznam szczerze że frapuje mnie to.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
Myślisz ze Kwiek by taki dostał?Czekam na obiecane argumenty dlaczego w/w pilkarz ma grac w kadrze.
Gdyby go jak Wojtusia w odpowiednim czasie ciągnięto za uszy w Reprezentacji? Gdyby nie grał w cieniutkiej Odrze, ale ustawiającym na lewo i prawo mecze Zagłębiu?*
Prawda jest taka, że w Reprezentacji i pucharach Łobodziński wielkie G osiągnął. A w lidze wiadomo jak było...
Ja się ma obrotnego menedżera, to można nawet zostać najlepszym piłkarzem ligi według "PN" strzelając cztery gole. Ale ja oczywiście nie mam prawa oceniać, przecież w "PN" pracują fachowcy...

__________________________________________________ _____________
* Zawsze lepiej być piłkarzem zespołu który kupuje, niż sprzedaje Przynajmniej się można wypromować
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.04.2011 o godz. 17:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując