Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2011, 16:42
szprotson napisał(a):Wyświetl post
To chyba Ty nie rozumiesz czegoś. Skoro jak przychodził i dali mu tyle ile mu dali to albo w Wiśle jest banda debili matołów nktórzy gówno sie znają ,albo po prostu uznali że jest tyle wart.Młody,perspektywiczny,jednen z wyrózniajacych sie piłkarzy w lidze,Mistrz Polski ze średnim zespołem + piłkarz grający w kadrze od U-14! + wystąpił na Euro we wszystkich meczach Polski.
Do Wisły trafiali tacy kolesie jak Christov czy Beto i zarabiali tu niezłe pieniądze. Wybacz, ale cała Twoja argumentacja jest o kant dupy rozbić: "skoro dali, to pewnie zasługiwał". Jasne.
To, że Maciuś sobie ubzdurał, że "Łobo" to świetny pomocnik, a Bednarz nie potrafił znaleźć nikogo lepszego nie oznacza, że koleś zasługiwał na kontrakt w Wiśle, mniejsza nawet o wysokość.

Ten wytłuszczony fragment to już w ogóle mnie rozjebał - "wystąpił na Euro we wszystkich meczach Polski" No to ja w tym momencie kończę dyskusję jeżeli to ma być argument, bo akurat te jego występy (niestety) pamiętam. Dla Ciebie wystarczy jak widać, że wystąpił, dla mnie ważniejsze jest to - jak grał.

A trzydziestu kolesi znalazłoby się jeszcze rok temu, tyle że większość się wykruszyła w rozmaitych rezerwach.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując