wolfy napisał(a):

Nie, nie zasługiwał. Albo to rozumiesz, albo nie - ja na przykład na tej samej zasadzie mogę zacząć udowadniać, że Kwiek powinien grać w reprezentacji. To się fachowo nazywa "zgrywaniem idioty".
Ja Ci mam tłumaczyć dlaczego Łobodziński jest słaby?
Nie wiem jak to jest w Arce, ale niedawno jeszcze borykali się z zaciągiem Stawowego, kiedy akurat były pieniądze Krauzego. W Górniku Zabrze też został zaciąg pokasperczakowski - przede wszystkim nasz były zawodnik, o którym obecnie głośno z powodu nadwagi...
Do Legii też trafili dziwni kopacze, owoce pracy Jóźwiaka i Skorży.
No i Kokosiński.
.
|
Strąk,Kokosinski,Gorawski,ktoś z Legii,ktoś z Arki ? To jest ta masa? No prosze Cie.
Oczekiwałem conajmniej 30 nazwisk.
wolfy napisał(a):

|
Na przykład ten murzynek, z którego transferu śmiała się cała liga? Ten co zmieniał kluby co pół roku?
|
Jaliens?
To chyba Ty nie rozumiesz czegoś. Skoro jak przychodził i dali mu tyle ile mu dali to albo w Wiśle jest banda debili matołów nktórzy gówno sie znają ,albo po prostu uznali że jest tyle wart.Młody,perspektywiczny,jednen z wyrózniajacych sie piłkarzy w lidze,Mistrz Polski ze średnim zespołem + piłkarz grający w kadrze od U-14! + wystąpił na Euro we wszystkich meczach Polski.
Ale wolfy powie ze nie zasługuje,bo wolfy wie kto na co zasługuje. Rozumiem jakby to powiedził prezes badz scout obserwujacy Wojtka.
I teraz ty zacznij udowadniać ze jakis tam Olek Kwiek który nawet 1/5 nie osiągnął tego co Łobocop powinien grać w kadrze.