orzeu napisał(a):

Apeluje do wszystkich o nie podejmowanie dyskusji z wynalazkiem. Zapaskudzony jest przez to caly temat.
Chlopak nie rozumie ze w demokracji akzdy moze glosic swoje poglady i chcialby cenzurowac wszystkich ktorzy mysla inaczej niz on a gdy widzi ze to niemozliwe zaczyna wyzwiska. Czy naprawde uwazacie ze warto z nim rozmawiac? Jemu jest potrzebna pomoc lekarza skoro nie reaguje na pomocna dlon ze strony ludzi podrzucajacyh mu linki do ciekawych i zmuszajacych do myslenia tekstow. Skoro nie chce mu sie myslec, oszczedzcie mu tego. Troll niekarmiony zniknie.
|
Orzeu zdaje sobie sprawę że dyskusja z AS82 w wielu aspektach powoduje że w tym temacie robi się burdel. Moim celem nie jednak osmieszyć go czy wyszydzić tylko pokazać mu coś czego w swoim środowisku dostrzec sam nie potrafi. Można go zignorować ale problem jest w tym że ci CYWILIZOWANI , oświeceni fanatycy platformy to osoby które nie maja poza nagłówkami gazet głównie GW czy Wprost i wrzutami TVN żadnej możliwości poznania opini drugiej strony. Nie moge za cholerę zroumieć jak ktoś może sobie wyrobić opinie na jis temat nie słuchajac obu stron.
Mam takiego kumpla - był kiedyś w KLD , teraz za Tuska dałby sobie prawę rękę obciąć

i prowadzę z nim rozmowę , po czym schodzimy na temat Smoleńska i on do mnie " K....a znów Smoleńsk, jest polska ,
niezależna, prokuratura niech to wyjaśni"- odpowadam " ale jak ma wyjasnić jak nie ma głównych dowodów- samolotu, skrzynek, brak dostepu do oblotu lotniska, brak zapisow video z wieży ....sorry baraku kontroli loów" . a on " skąd wiem że nie mają..." . Zniszczył mi system tym pytaniem. Dodam że gośc jest z wyksztalcenia politologiem. I taka jest wiedza Platformersów. Mówie o tych zwykłych zwolennikach, bo ich elyta doskonale sobie zdaje z wszystkiego sprawę a jednak świadomie manipuluje ludzmi