Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
FooFighter
Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2011, 01:22
Cytat:
No widzisz, wydaje mi się, że Jaliens (400 meczów w lidze holenderskiej), Pareiko (wiele meczów w lidze rosyjskiej, bardzo solidny u nas, podstawowy bramkarz swojej reprezentacji), Kirm (podstawowy piłkarz w repr. Słowenii), Genkov (mnóstwo bramek w Bułgarii) to są mimo wszystko piłkarze na eliminacje do pucharów. Jeśli uważasz, że miejsce w reprezentacji Estonii czy Słowenii nie robią na Tobie wrażenia, to chciałbym Ci przypomnieć, że w eliminacjach do LM będziemy grali właśnie m.in. z klubami z Słowenii, Czech, Bułgarii itp. Do tego dochodzi Melikson, którego po tych 7 (?) meczach, które u nas zagrał śmiało można uznać za naprawdę dobrego piłkarza. Sobola specjalnie nie wymieniłem, lata mimo wszystko robią swoje.
Tylko nie zaczynajcie znowu tworzyć mitu silnej Wisły w europejskich pucharach. To było raz, moze dwa razy w przeciagu wielu, wielu lat, a miewalismy znacznie mocniejsze ekipy na Reymonta.

I ja bym z tym oskarżaniem Skorży też nie przesadzał. Uważam go za dobrego trenera, bądx co badz zdobyl dla nas dwa mistrzostwa. Mysle, ze gdyby w Warszawie pracowal za niego jakis Bialas, czy Janas byliby tuz nad strefa spadkowa. Prawdziwa bieda na Łazienkowskiej może się dopiero zacząć po tej kolejce....
Ostatnio edytowane przez FooFighter : 14.04.2011 o godz. 01:25.
"To jest Walduś polska liga - kto widzi ten rzyga!" - Ferdynand Kiepski
Odpowiedz cytując