Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2011, 19:50
Ostatni raz sie odniose do ciebie.
Udowodniles w tym temacie wielokrotnie ze jedyne co potrafisz to wpasc co jakis czas, rzucic troche obelg na innych i Kaczynskiego po czym zniknac gdy ktos cie wypunktuje. Nie potrafisz zrozumiec ani slowa z tego co pisza inni tylko bredzisz w kolko ze "pis to wyznawcy Kaczynskiego i Rydzyka" i tym podobne madrosci. To nie moj poziom rozmowy i wydaje mi sie ze wiekszosci w tym temacie tez nie dlatego ktos kto wyraznie odstaje od reszty jest wynalazkiem na skale unikatowa. Nie wiem co obrazliwego w tym okresleniu, jestes jak egoztyczny eksponat ktory oglada sie i dziwi ze cos takiego w ogole moze wystepowac. A troll to okreslenie na forach internetowych na uzytkownika. Tak samo jak autorytet czy moderator. Jesli poczules sie urazony to znaczy ze nie znasz definicji trolla i nic z tym nie moge niestety zrobic bo nawet jak ci wkleje ja tutaj to i tak tradycyjnie jej nie pojmiesz.
Poza tym, twierdzisz ze "masz zdanie". Nie schlebiaj sobie, nie masz zadnego wlasnego zdania na zaden temat.

Ostatniego pewnie i tak nie zrozumiesz ale prosze mnie nie obrazac i nie nazywac demokrata :]
WISŁA PANY !!