Cytat:
|
Pod względem zwycięstw są drugą drużyną tej ligi, ale rozumiem, że w naszym kraju mówi się tylko i wyłącznie o porażkach. Zajmują aktualnie miejsce gwarantujące udział w LE, więc nie wiem co jest śmiesznego w mówieniu o nich jako kandydatach do gry w europejskich pucharach...
|
To tylko świadczy o poziomie ligi, ale poczekaj, poczekaj już niedługo. Będą kolejne mecze - będą kolejne łomoty. Wielka mi
"druga" drużyna ligi z ujemnym bilansem bramkowym, którą leją wszyscy jak popadnie. Tylko na wiosnę Waszym pogromcą był już Bełchatów, był Śląsk, był Piech, ledwo, ledwo wywalczyliście remis z Cracovią i ledwo remis z Zagłębiem, zresztą dzięki oszustwie Kucharczyka. Swoje do powiedzenia mają nawet na Łazienkowskiej piłkarze z Dolcanu i nieważne, że w sparingu - sparing to też forma rywalizacji. W sobotę jedziecie do tej wielkiej drużyny na Bułgarską i ja spokojnie obstawiam u buka 1.
Jeżeli takie drużyny mają nas reprezentować w Europie, to będzie znowu wstyd. Niestety, ale w ostatnich latach potrafiliście w tych pucharach zawojować jedynie stadion w Wilnie