Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2011, 17:44
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
No to mnie oświeć którzy są tymi cywilizowanymi ?
Dałem ci zdjęcia " normalnych" ludzi na Krakowskim Przemieściu to są rozumiem ci ZWYKLI OBYWATELE . Dałem ci naoczny przykład że na każde twoje oskrzenie Kaczyńskiego i jego zwolenników o agresje, chamstwo, podburzanie ludzi czy podziały mogę ci dać wielokrotnie wiecej przykładów wielokrotnie większej agresji zwolenników SYSTEMU jako to nazwaleś .Mogą to być celebryci, moga to byc profesorowie , moga to byc "zwykli" obywatele wybieraj kogo chcesz. Doskonale wiemy obaj że to dzięki tym celebrytom i ich pracodawcom mówisz to co mówisz bo niby kto ci przekazał takie informację że Kaczyński jest taki czy owaki .Proste jak budowa cepa.
Ależ przecież AS82 dał Ci już jasną wykładnię kto jest cywilizowanym człowiekiem:

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Cywilizowani ludzie to tacy którzy czują niesmak Kaczyńskim,który w rocznice katastrofy urządza zjazdy polityczne przy aplauzie otumanionej gawiedzi.
To czy jest ktoś cywilizowany czy nie, określa jego stosunek do Kaczyńskiego. Kaczysta, pisowcy, mohery - są niecywilizowani. Palikot, Niesiołowski, Taras - to cywilizowani ludzie. Widzisz jak łatwo ? Pewne opiniotwórcze i odpolitycznione media w odpowiedni i przystępny sposób zawsze wytłumaczą kto jest tym złym. I ludziom żyje się lepiej, żyje się weselej...

orzeu napisał(a):Wyświetl post
Apeluje do wszystkich o nie podejmowanie dyskusji z wynalazkiem. Zapaskudzony jest przez to caly temat.
Przykro mi, ale nie mogłem się powstrzymać. Jak zapaskudziłem, to posprzątam