Arapaho napisał(a):

No to mnie oświeć którzy są tymi cywilizowanymi ?
Dałem ci zdjęcia " normalnych" ludzi na Krakowskim Przemieściu to są rozumiem ci ZWYKLI OBYWATELE . Dałem ci naoczny przykład że na każde twoje oskrzenie Kaczyńskiego i jego zwolenników o agresje, chamstwo, podburzanie ludzi czy podziały mogę ci dać wielokrotnie wiecej przykładów wielokrotnie większej agresji zwolenników SYSTEMU jako to nazwaleś .Mogą to być celebryci, moga to byc profesorowie , moga to byc "zwykli" obywatele wybieraj kogo chcesz. Doskonale wiemy obaj że to dzięki tym celebrytom i ich pracodawcom mówisz to co mówisz bo niby kto ci przekazał takie informację że Kaczyński jest taki czy owaki .Proste jak budowa cepa.
|
Ależ przecież AS82 dał Ci już jasną wykładnię kto jest cywilizowanym człowiekiem:
AS82 napisał(a):

|
Cywilizowani ludzie to tacy którzy czują niesmak Kaczyńskim,który w rocznice katastrofy urządza zjazdy polityczne przy aplauzie otumanionej gawiedzi.
|
To czy jest ktoś cywilizowany czy nie, określa jego stosunek do Kaczyńskiego. Kaczysta, pisowcy, mohery - są niecywilizowani. Palikot, Niesiołowski, Taras - to cywilizowani ludzie. Widzisz jak łatwo ? Pewne opiniotwórcze i odpolitycznione media w odpowiedni i przystępny sposób zawsze wytłumaczą kto jest tym złym. I ludziom żyje się lepiej, żyje się weselej...
orzeu napisał(a):

|
Apeluje do wszystkich o nie podejmowanie dyskusji z wynalazkiem. Zapaskudzony jest przez to caly temat.
|
Przykro mi, ale nie mogłem się powstrzymać. Jak zapaskudziłem, to posprzątam