Wyświetl pojedynczy post
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2011, 00:27
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy taki idiotyzm od razu. Ulica jest integralną częścią stadionu. Przynajmniej w projektach, przetargach i realizacji. Logiczne, że do czasu zakończenia budowy i odbiorów nie będzie użytkowana. NA żadną budowę Cię nie wpuszczą przed jej zakończeniem. Jak dla mnie to nie idiotyzm a logika. Inna sprawa, że ktoś musiał mieć nieźle narąbane w głowie, żeby połączyć budowę drogi z budową stadionu. Majstersztyk...
A w czasie meczu to juz nie jest teren budowy ?

Swoja droga, to pewnie PiotrG bedzie wiedzial, z czego wynika brak podwieszanego sufitu w trybunach za bramkami? O ile w poludniowej rozumiem bo dawno byla robiona, to przynajmniej na parterze mozna bylo zrobic? Kwestia kasy czy ograniczen? I to samo jesli chodzi o najwyzsze pietro Zachodniej? Ktos o tym chyba wspominal...

Ogolnie jak zrobia elewacje to i tak uwazam za mam lepsyz stadion od Legii, ale patrzac na ich wykonczenia w srodku m.in. Na pietrze Viposkim wszystko wylozone drewenem, a u nas dywanami... Widok ze Skyboxow przedni u nich, choc uwazam ze jakis komfort odzielenia i jak rowniez siedzenia to lepsze u nas...
Odpowiedz cytując