Wyświetl pojedynczy post
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2011, 17:13
A co zrobimy jak go uniewinnią Smród pozostanie. Może być tak, ze Łobo będzie szedł w zaparte i z braku dowodów go uniwinnią, bo jedynymi dowodami są chyba zeznania piłkarzy. Ten świat pokazywał, że nie takie dowody podważano.

Na weszło fajnie napisali, że niby Piszczek sam przyszedł do prokuratury, przyznał się wszystkiemu itd i jako współpracujący z prokuraturą powinien dostać najłagodniejszy wyrok, a dostał ze wszystkich tych łapówkodawców najwyższy co samo w sobie jest .......nięte.

Kurde. Od kiedy Łobo przyszedł do Wisły to od razu go polubiłem tylko z jednego powodu. Jest podobny z twarzy do mojego kumpla. I przez te wszystkie lata zawsze go próbowałem bronić, że tylko jeden słabszy mecz, że z kolejnym będzie lata. Ale niestety Łobo przez te wszystkie lata nie przyniósł nam zbyt wiele pożytku. Jedynie parę meczy mu wyszło, asysty i bramki możnaby mu pewnie na palcach jednej ręki wyliczyć (swoją drogą zna ktoś dorobek Łoba w asystach i bramkach w Wiśle?). Najlepszy mecz chyba z Lechią, kto wie,może na wagę mistrzostwa jak ktoś wyżej napisał a może nie. Szkoda, na Wisłę jest za słaby, ale dalej go kurde lubie bo dalej jest podobny do mojego kumpla ;D
Odpowiedz cytując