|
nie pochwalam korupcji w sporcie, bo to swinstwo wobec prawdziwych kibicow, ktorzy kupuja bilety, oddaja serce druzynie a tamci sobie ustawili mecz, ale nie znamy dokladnie jak bylo to raz, byc moze sa okolicznosci lagodzace (np wszyscy sie zlozyli to ja tez, bo myslal ze nie ma wyjscia) chodzi mi o to, ze teraz jak widze Lobodzinskiego to widze, ze sie stara i zap..... jak juz wejdzie (dobra zmiana z Podbeskidziem) uwazam, ze do sprawy trzeba podejsc indywidualnie, bo kazdy moze popelnic blad w zyciu i czasami warto komus dac 2ga szanse.bo juz niektorzy pisza, ze Lobo be a Piszczek to jest dobry, mlody i glupiu byl, nie mamy reprezentanta to dac mu szanse a Lobo zawadza, pojawil sie pretekst to niech wyp.... czasami ktos moze popelnic blad i czasami moze zaslugiwac na 2ga szanse i tyle w przeciwienstwie do Garguly, ktory ma wysoki kontrakt i nie zalezy mu tak bardzo jak Lobo.
z pktu eonomicznego jednak ja bylbym za rozwiazaniem kontraktu, bo jest nieadekwatny do jego umiejetnosci, ale to juz blad poprzednich dzialaczy
Ostatnio edytowane przez nh79 : 11.04.2011 o godz. 22:42.
|